Vitamin Energy Radiance Anti-Fatique Mask 10 st. x 10 ml

RADIANCE ANTI FATIQUE MASK is een Biocellulose masker gebaseerd op de technologie die is overgedragen vanuit onze professionele expertise. Verrijkt met Vitamine C, E en Aminozuren voor een geplumpte, stralende en energieke en huid.

Artikelnummer: 9317 Categorieën: , , ,

Productomschrijving

Vitamin Energy Radiance Anti-Fatique Mask 10 st. x 10 ml

RADIANCE ANTI FATIQUE MASK is een Biocellulose masker gebaseerd op de technologie die is overgedragen vanuit onze professionele expertise. Verrijkt met Vitamine C, E en Aminozuren voor een geplumpte, stralende en energieke en huid. GESTABILISEERDE VITAMINE C ZORGT VOOR MAXIMALE VITAMINE C HUIDVERDRAAGZAAMHEID. Vitamine C biedt stimulerende, antioxiderende en anti-aging eigenschappen en is een zeer belangrijk actief ingrediënt in onze formulering. Er wordt gebruik gemaakt van een bijzonder stabiele en wateroplosbare vorm: natriumascorbylfosfaat. Deze vorm heeft geen lage pH-waarde waardoor het risico op fotosensibiliteit wordt geminimaliseerd.

In tegenstelling tot textielsubstraten wordt biocellulose gekenmerkt door :
– Perfecte hechting
– Uitzonderlijk comfort
– Langdurige versheid

• Dit fijne, soepele materiaal vormt een zeer resistent occlusief membraan, in tegenstelling tot hydrogel, dat gemakkelijk scheurt.
• Bio-cellulose beperkt de verdamping van het serum wat erin is gedrenkt, om zo verbetering van de uniformiteit en kwaliteit van de absorptie van de actieve ingrediënten van de formule te garanderen.

Ingrediënten:
Berendruif extract: Dankzij het hoge gehalte aan arbutine en polyfenolen matigt dit plantenextract de overproductie van melanine en egaliseert het de huidskleur terwijl het de huid beschermt tegen oxidatieve stress.
Extract van witte lelie: Plantencellen geëxtraheerd uit witte leliebladeren stimuleren het celvernieuwingsproces en beperken de overdracht van melanosomen naar keratinocyten.
Glycerine Complex: De formule bevat meer dan 25% hydraterende en verzachtende ingrediënten, waaronder plantaardige glycerine, voor een onmiddellijk hydraterend en opvullend effect.
Melkzuur: Melkzuur is een van de belangrijkste moleculen in de natuurlijke hydraterende factor van de huid. Deze laatste bestaat uit verschillende hygroscopische moleculen die het water in de hoornlaag vasthouden.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.